Oefengroep

Een Reiki oefengroep is een uitgelezen kans om samen te komen en uit te wisselen met gelijkgestemde Reiki-beoefenaars. Samen cultiveren en realiseren we onze verbondenheid door Reiki, onze spirituele energie. De oefengroep is toegankelijk voor Reiki-beoefenaars die minimaal een cursus Reiki niveau 1/Shoden hebben gevolgd.

Beoefening

Het effect van onze Reiki-beoefening is maar zo groot als de ruimte die we geven aan het daadwerkelijk beoefenen ervan. Door op regelmatige basis elementen uit het Reiki-systeem te oefenen en op te frissen, zorgen we ervoor dat onze spirituele energie optimaal kan stromen, dat ons innerlijke Licht helder kan schijnen. Samen oefenen in groep geeft een extra dimensie aan onze beoefening en wordt vaak ervaren als “makkelijker dan alleen”.

Behandeling

Als Reiki-beoefenaar vinden we het heerlijk om behandelingen te geven, maar onszelf durven we wel eens te vergeten. Een oefengroep biedt de mogelijkheid om behandelingen uit te wisselen en/of samen onze zelfbehandeling te beoefenen. Dit zijn tevens een ideale manieren om behandelervaring op te doen.

Bekrachtiging

Ten tijde van Usui Sensei werd je Reiki initiatie/afstemming bij iedere bijeenkomst opnieuw bekrachtigd d.m.v. Reiju. De traditie van dit ritueel, dat fungeert als “herinnering aan je innerlijke Licht”, zetten we graag voort tijdens onze oefengroep.

Agenda

De nieuwe oefengroep data worden binnenkort bekendgemaakt.
Schrijf je vrijblijvend in op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwe data.

    Op ieder moment heb je een keuze, die je ofwel dichter bij je Ziel brengt, of er verder van weg.

    Thich Nhat Hanh

    Op ieder moment heb je een keuze, die je ofwel dichter bij je Ziel brengt, of er verder van weg.

    Thich Nhat Hanh