Reiki

Reiki herinnert je lichaam en ziel aan hun originele, natuurlijke zijnstoestand: een staat van gezondheid en geluk op alle vlakken.

“Zalig ontspannend”, “opladend”, “aardend”, “pijn-verlichtend”: het zijn enkele van de vaak genoemde effecten na een Reiki behandeling.

Reiki is een behandelwijze die ontspanning bevordert en evenwicht brengt in lichaam en geest. Reiki komt oorspronkelijk uit Japan en is ontwikkeld door Dr. Mikao Usui (1865-1926).

Tijdens een behandeling ligt of zit de ontvanger – volledig aangekleed – op een behandeltafel terwijl de behandelaar zijn of haar handen zachtjes op of net boven zijn/haar lichaam houdt. Hierdoor wordt helende universele energie gekanaliseerd naar de ontvanger.

In eerste instantie wordt een diepe ontspanning ervaren. Lichaam en geest krijgen zo de kans om alle spanning en negativiteit los te laten.

Door evenwicht te brengen in het systeem van de ontvanger, wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam geactiveerd. De Byosen (blokkades die problemen kunnen veroorzaken, gaande van lichte ongemakken tot serieuze gezondheidsproblemen) kunnen hierdoor uit het lichaam verwijderd worden. Niet alleen pijn en andere symptomen verminderen of verdwijnen, ook de oorzaken van een onbalans kunnen worden geheeld.

Reiki is dus ideaal om te relaxen, maar is tegelijkertijd veel meer dan een relaxatietherapie: het heeft zijn effectiviteit bewezen en heeft door de jaren heen een succesvolle reputatie opgebouwd met (chronische) ziekten. Bovendien is het eenvoudig, veilig en werkt het onafhankelijk van het feit of je erin gelooft of niet.

Tijdens een behandeling combineer ik mijn kennis en ervaring uit verschillende Reikistromingen (Jikiden Reiki, Usui Reiki Ryoho, Usui Shiki Ryoho) om een behandeling op jouw maat aan te bieden.

Ontdek de effectiviteit van Reiki in onderstaande video:

Reiki

Klik hier om te lezen wat Reiki voor je kan doen.

Wil je een afspraak maken voor een Reiki behandeling? Klik hier.

Energetische behandelingen zijn geen vervanging van een behandeling door een arts of medisch specialist, maar vormen een zinvolle ondersteuning. Consulteer daarom bij twijfel altijd een arts of medisch specialist.

Email this to someonePrint this pageShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Pin on PinterestDigg thisShare on StumbleUponShare on Tumblr